Глава «Укрпошти» назвав свою зарплату

Читать на русском
Керівник Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що його зарплата становить 333 тисячі гривень на місяць.

Керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський розкрив суму своєї заробітної плати. Вона становить 333 тисячі гривень на місяць.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Базова сума моєї зарплати – 333 тис. грн на місяць. Небазова буде проговорюватися залежно від результатів моєї роботи», – сказав Смілянський на сьогоднішньому брифінгу.

«Укрпошта» різко збільшила прибутковістьЧистий прибуток українського державного підприємства поштового зв'язку (УДППЗ) «Укрпошта» за підсумками I кварталу 2016 року сягнув 15,2 млн грн, що втричі більше запланованого рівня.

Також він сказав, що має два громадянства – США та України. Сам Смілянський не бачить у цьому протиріч для роботи в Україні.

«Згідно з українським законодавством, подвійне громадянство не заборонено, хоча й не визнається. Я вважаю, що все було прозоро, я зараз сплачую податки в двох країнах», – зазначив Смілянський.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про призначення нових директорів «Укрзалізниці» та «Укрпошти» 20 квітня. Пізніше він заявив, що новий директор «Укрзалізниці» Войцех Бальчун отримуватиме фіксовану заробітну плату в розмірі 463 тис. грн.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: