Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 липня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 липня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики із 122 мм артилерії обстріляли опорні пункти Збройних сил України в Пісках та Зайцевому, а із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів ворог бив у Авдіївці та Новгородському. Також, під обстріл сепаратистів з гранатометів потрапили позиції сил АТО у Мар’їнці, Луганському, Пісках і Троїцькому.

На маріупольському напрямку проросійські найманці вели вогонь зі 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях ЗСУ під Широкіним. Також, з мінометів 120 калібру бойовики стріляли по Водяному та Красногорівці.

На луганському напрямку сепаратисти зі стрілецької зброї вели вогонь по силах АТО поблизу Новоолександрівки та Новотошківського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: