Брат нардепа від «БПП» став прокурором Херсонської області

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко слідом за представленням нового прокурора Миколаївської області призначив і голову прокуратури Херсонської області.
Віталій Тригубенко, Юрій Луценко і губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв

Увечері 1 липня генеральний прокурор Юрій Луценко представив нового керівника прокуратури Херсонської області.

Ним став рідний брат народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергія Тригубенка Віталій, пише «Слово і Діло».

«Перше завдання – відновити бодай елементарну довіру до правоохоронної системи. Я відповідаю за прокуратуру. Я не збираюся всіх одним махом зняти для популізму й сказати, що все буде нормально. Ми змінюємо систему. Я прошу залишатися прокурорів, які хочуть змінюватися та працювати, – зазначив Луценко під час представлення нового прокурора.

«Прошу бізнес-прокурорів піти самостійно, відійти й дати шанс робочим конячкам, на яких всі їздили, але не давали росту. Кар’єрне зростання відкрите для тих, хто добре показав себе на своїх посадах», – додав генпрокурор.

Як відомо, Віталій Тригубенко – рідний брат народного депутата від фракції «БПП» Сергія Тригубенка. Раніше новопризначений прокурор Херсонської області працював у Генпрокуратурі на посаді начальника управління з питань представлення інтересів громадянина або держави в суді, протидії злочинності та корупції на тимчасово окупованій території півострова Крим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: