Тука прокоментував заяву бойовиків щодо «націоналізації» майна України

Читать на русском
Бойовики неодноразово робили спроби націоналізувати українське майно на непідконтрольній Україні території Донбасу, але всі вони не мали результату
Георгій Тука

Спроби «націоналізувати» українське майно, яке знаходиться на підконтрольній бойовикам території Донбасу, відбувалися і раніше.

Про це в ефірі каналу «112 Україна» заявив заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, пише «Слово і Діло».

«Це не перша спроба керівників республік «націоналізувати»... привласнити майно. Це викликано тим, що дуже хочеться вкрасти чуже. Головне в тому полягає, що залізниця, водоводи, лінії електропостачання та інше ця квазівлада нездатна утримувати навіть на стадії експлуатації, не те що розвивати», – сказав він.

На думку Туки, такі дії бойовиків спрямовані на отримання короткострокового результату. «Були вже такі спроби неодноразово, вони закінчилися нічим. Будемо вживати певних заходів, перш за все, під час мінських переговорів», – додав він.

Нагадаємо, раніше російське видання «Газета.ру» з посиланням на представників бойовиків «ДНР» повідомили про рішення терористів «націоналізувати» все майно України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: