Данилюк назвав дату підписання меморандуму з МВФ

Читать на русском
Міністр фінансів України переконаний, що меморандум про співпрацю з Міжнародним валютним фондом буде підписаний перед засіданням Ради директорів Фонду.
Олександр Данилюк

Міністр фінансів України Олександр Данилюк вважає, що меморандум про співпрацю з Міжнародним валютним фондом буде укладений перед засіданням Ради директорів МВФ у липні.

Про це він заявив під час форуму з питань енергоефективності, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«З МВФ усе буде нормально. У нас пройшли конструктивні переговори, ми зараз завершуємо роботу й виходимо на липень на засідання Ради директорів (МВФ – Ред.). Це надзвичайно важливо», – заявив Данилюк.

Міклош розповів, коли Україна зможе відмовитися від послуг МВФУкраїна зможе відмовитися від послуг Міжнародного валютного фонду в разі, якщо переконає міжнародні ринки та міжнародних кредиторів, що здатна сама брати відповідальність за міжнародними позиками.

При цьому, відповідаючи на питання, коли саме буде підписаний меморандум, він зазначив: «Буде перед засіданням Ради (директорів МВФ – Ред.) підписаний».

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», незважаючи на те, що МВФ постійно вимагає від українського уряду підвищити пенсійний вік, в проекті меморандуму з Фондом цього пункту немає. В цьому запевнив українців віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: