Бойовики активізувалися вздовж усієї лінії розмежування – штаб АТО

Читать на русском
Протягом минулої доби проросійські бойовики 41 раз відкривали вогонь по українських військових, застосовуючи також і заборонену зброю.

Протягом доби російські окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї. З другої половини дня незаконні збройні формування активізувалися по всій лінії розмежування та 41 раз обстріляли позиції ЗС України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За даними військових, на донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок ведення вогню. По опорних пунктах біля Авдіївки, Невельського та Новосілки-2 ворог вів вогонь із мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї, а по шахті Путилівська (Бутівка) та поблизу Верхньоторецька – з 82-мм мінометів. З кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем бойовики обстріляли укріплення неподалік Зайцевого та Майорська.

«Окрім того, близько 19:00 поблизу Авдіївки диверсійно-розвідувальна група противника в складі до 8 осіб із напрямку Ясинуватої під прикриттям вогню 82-мм мінометів здійснила спробу підійти до нашого опорного пункту. Відкривши вогонь на ураження, українські бійці змусили диверсантів відійти», – додали в штабі.

На маріупольському напрямку також було неспокійно – терористи 18 разів обстріляли позиції сил АТО поблизу Мар’їнки, Гранітного, Тарамчука та Гнутового з великокаліберних кулеметів та гранатометів, а неподалік Красногорівки – із зенітної установки та мінометів калібру 82 та 120 мм. По укріпленнях у районі Широкиного російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, 82-мм та 120-мм мінометів.

На Луганщині неподалік Щастя активно діяли ворожі снайпери.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: