Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли позиції Збройних сил України поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а поблизу Зайцевого та Новгородського гатили з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів. Також, сепаратисти вели вогонь з БМП, зенітної установки ЗУ-23-2, важких мінометів та двічі з танку по укріпленнях сил АТО неподалік Красногорівки.

Окрім того, близько 19:00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка», де постраждали двоє цивільних осіб.

На маріупольському напрямку проросійські банди обстріляли опорні пункти ЗСУ поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На луганському напрямку ворог з мінометів калібру 82 мм обстріляли опорні пункти неподалік Новоолександрівки та Попасної, а поблизу Новозванівки – з гранатометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: