Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли позиції Збройних сил України поблизу Ленінського, Новгородського, Опитного та Авдіївки, а після опівночі з великокаліберної артилерії вели вогонь по укріпленнях сил АТО у районі Камянки та шахти Бутівка. Також, з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем сепаратисти обстріляли українські опорні пункти неподалік Луганського, Троїцького та Авдіївки.

На Маріупольському напрямку проросійські найманці зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, БМП та мінометів вели вогонь поблизу Мар'їнки та Красногорівки, а по позиціях ЗСУ, що в районі Талаківки, Павлополя та Славного – з гранатометів різних систем та БМП.

На Луганському напрямку бойовики намагалися спровокувати українських військових, вівши неприцільний вогонь поруч з Новозванівкою та Богуславським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: