Суд не зважився відправити за ґрати екс-голову Миколаївської ОДА

Читать на русском
Одеський суд не обрав запобіжний захід першому заступнику голови Миколаївської ОДА Миколі Романчуку.

Приморський районний суд Одеси не обрав запобіжний захід першому заступнику голови Миколаївської ОДА Миколі Романчуку, в якого правоохоронці знайшли в підвалі цілий статок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook журналіста «Слідство.Інфо» Дмитра Гнапа.

Як розповів Гнап, у залі суду Романчуку стало зле, після чого суддя Юрій Кушніренко дозволив викликати йому швидку, яка й забрала чиновника до лікарні. «Де й спливли три доби для пред'явлення звинувачення та оголошення запобіжного заходу для Романчука. Формально, він тепер людина вільна. Якщо він, звичайно, ще в лікарні», – зазначив журналіст.

В СБУ розповіли, які скарби знайшли у заступника голови Миколаївської ОДАПід час обшуків у маєтку першого заступника голови Миколаївської ОДА співробітники СБУ знайшли чимало валюти та дорогоцінностей.

«Що не кажіть, а будувати тунелі із сейфами й тягнути туди золото та коштовності набагато легше, ніж сидіти за гратами», – додав Гнап.

Він також розповів про персону судді, який відпустив Романчука. За словами Гнапа, річний дохід Кушніренка становить 200 тис. грн. При цьому суддя має 4 квартири, 2 джипа Lexus і будиночок за містом.

«Кушніренко відзначився багатьма скандальними рішеннями як суддя. Зокрема, закрив справу проти одеського мажора Фелікса Петросяна, який на своєму авто потрощив 11 машин і вбив людину. Напевно, не всі тунелі розкопала СБУ в Романчука. Щось залишилося й для «лікування» на волі», – резюмував Гнап.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: