Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 6 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів обстріляли позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського та Луганського. А поруч Новобродівки випустили 40 снарядів з САУ.

Також, близько 21:30 ДРГ сепаратистів у складі до 10 осіб здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу станції Майорськ, де натрапила на українських спостережний пост. Сили АТО відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120 мм міномету диверсанти відійшли назад.

На Маріупольському напрямку проросійські бандформування вели вогонь з мінометів по позиціях української армії неподалік Павлополя та Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Лебединського.

На Луганському напрямку під ворожим вогнем опинились захисники Станиці Луганської, де вівся обстріл з БМП, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а поруч Новозванівки бойовики використовували зенітну установку ЗУ-23-2.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: