У військовій прокуратурі відреагували на звинувачення Лещенка

Читать на русском
Заступник головного військового прокурора Володимир Жербицький відреагував на звинувачення Лещенка

Перший заступник головного військового прокурора Володимир Жербицький спростував заяву народного депутата Сергія Лещенка про дружбу з екс-чиновником Януковича Олександром Клименком.

Жербицький заявив, що з Клименком не знайомий, більше того – ніколи з ним не бачився й не спілкувався, пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт Генеральної прокуратури.

Заступник Матіоса також зажадав, щоб Лещенко надав докази його нібито дружніх відносин з екс-міністром доходів і зборів, а в разі відсутності таких – спростував свою заяву з трибуни Верховної Ради. Жербицький додав, що вважає цю заяву Лещенка особистою образою.

«Чорна бухгалтерія «регіоналів»: політики та експерти прокоментували скандальний документКористувачі соціальних мереж обговорюють опубліковану Сергієм Лещенком так звану «чорну касу» колишньої «Партії регіонів».

Нагадаємо, вчора, виступаючи на пленарному засіданні Ради, Лещенко закликав розслідувати, як саме надходили кошти до «чорної каси» «Партії регіонів».

«Це робилося за часів Клименка, людини, яка очолювала Міністерство доходів і зборів. Зараз справу Клименка генпрокурор Луценко збирається забрати в Управління спеціальних розслідувань і передати до військової прокуратури. Зокрема, пану Жербицькому. Стверджую: Жербицький перебуває у дружніх відносинах із Клименком. Він не може бути неупередженим слідчим у справі розграбування Бюджету», – заявив Лещенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: