Карта АТО: ситуація на сході України на 1 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 червня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та 82 мм мінометів вели вогонь по опорних пунктах Збройних сил України південніше Авдіївки. Також, з 82 мм мінометів сепаратисти випустили 28 мін в напрямку Опитного.

Окрім того, ворог зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів та снайперських гвинтівок вели вогонь в напрямку Новгородського, а неподалік Луганського – з гранатометів різних систем та мінометів калібру 82 мм.

На Маріупольському напрямку проросійські бандформування зі 120-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО неподалік Павлополя, а біля Широкіного ворог вів вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів та 82 мм міномету. Біля Талаківки вівся обстріл з автоматичного гранатомету, а по укріпленнях поблизу Новотроїцького – зі станкового протитанкового гранатомету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: