Карта АТО: ситуація на сході України на 31 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 31 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 120 мм обстріляли позиції Збройних сил України в районі Верхньоторецького, Новобахмутівки, Красногорівки та Опитного. А зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та 82 мм мінометів – в Авдіївці та Невельському.

Також, сепаратисти зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів обстріляли укріплення сил АТО неподалік Красногорівки, Новотроїцького та Талаківки. Окрім того, в Красногорівки працював ворожий снайпер.

З озброєння БМП та 82 мм міномети проросійські бандформування вели вогонь в напрямку українських позицій неподалік Зайцевого, а з кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем та озброєння БМП – поблизу Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: