Порошенко розказав, як прикордонники врятували йому життя на Донбасі

Читать на русском
Президент розповів раніше засекречену історію про збройну провокацію в Ізвариному, яка ледь не коштувала йому життя.
Петро ПорошенкоФото: АПУ

Президент України Петро Порошенко розповів про раніше невідомий інцидент на КПП в Ізвариному, який ледь не коштував йому життя.

Лише сміливі та рішучі дії українських прикордонників дозволили уникнути трагедії, зазначив Глава держави. Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«В героїзмі прикордонників я міг переконатися багато разів. Сьогодні вже можна про це говорити: прикордонники врятували моє життя під час перебування в легендарному пункті Ізварине (...), коли готувалася озброєна провокація, потрапили під обстріл – саме рішучі і сміливі дії прикордонників дозволили уникнути найстрашнішого», – розповів у своєму виступі з нагоди Дня прикордонника Порошенко.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що держава підвищуватиме технологічне забезпечення прикордонниківСказано 14 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Також Глава держави урочисто передав Державній прикордонній службі близько 100 одиниць техніки загальною вартістю понад 38 млн грн. Повідомляється, що серед них є мобільні радіаційні комплекси для контролю за переміщенням радіоактивних матеріалів, мікроавтобуси «Фольксваген Транспортер», патрульні автомобілі «Фольксваген Амарок», квадроцикли і мотоцикли для інспекторів прикордонної служби.

Нагадаємо, раніше саме відновлення контролю над українсько-російським кордоном Порошенко назвав одним із ключових чинників реалізації Мінських угод.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: