Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції загострилася – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики так званих республік продовжують ескалацію конфлікту в зоні АТО, використовуючи заборонені міномети калібру 82 та 120 міліметрів.

Бойовики самопроголошених республік продовжують ескалацію конфлікту в зоні АТО, використовуючи заборонені міномети калібру 82 та 120 мм.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО загострилася. Минулої доби бойовики 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях Збройних сил України вздовж усієї лінії зіткнення. Найбільш активно – в темния час доби», – йдеться в повідомленні.

Так, 82-мм та 120-мм міномети були застосовані бойовиками на донецькому та маріупольському напрямках – у районах Мар'їнки, Красногорівки, Авдіївки та Лебединського.

«Не полишає ворог спроб вести розвідку бойових порядків сил АТО за допомогою безпілотних літальних апаратів. Минулої доби зафіксовано 9 повітряних ворожих шпигунів», – наголошують у штабі АТО.

Окрім того, сепаратисти вже сьогодні порушили режим припинення вогню, використовуючи міномети проти української армії біля Мар’їнки та Красногорівки, а з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП – у районі Новозванівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: