Карта АТО: ситуація на сході України на 22 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни на 00:00 22 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба в зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим припинення вогню.

Обстріли

Упродовж минулої доби зробивши 30 обстрілів із застосуванням важкого артилерійського озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями.

Напрями

Найбільш гарячою ділянкою лінії розмежування залишаються околиці Авдіївки. Там противник вночі зробив два потужних вогневих нальоти із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм.

Вночі з передмістя Донецька українських захисників неподалік Красногоровки обстрілював ворожий снайпер. А у Зайцева і Луганського, НВФ здійснювали збройні провокації, застосовуючи стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети.

Тривають обстріли українських підрозділів і на Маріупольському напрямку. По укріпленнях ВСУ в районі Широкино бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і 120-мм мінометів.

Ускладнилася ситуація і в Луганській області.

Впродовж минулої доби зафіксовано прольоти 3 ворожих розвідувальних БПЛА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: