Stratfor оприлюднило нові докази причетності сепаратистів до катастрофи MH17

Читать на русском
Аналітичне агентство Stratfor опублікувало супутникове фото, на якому імовірно зображена ракетна установка «Бук» у Макіївці.

Аналітичне агентство Stratfor оприлюднило супутникове фото, на якому з великою імовірністю зображена ракетна установка «Бук», з котрої був збитий «Боїнг» Малайзійських авіаліній в липні 2014 року.

Супутниковий знімок був зроблений над територією контрольованої бойовиками Макіївки, пише «Слово і Діло».

Знімок, зроблений комерційним супутником показує, як імовірний «Бук», встановлений на тягач із білою кабіною, рухається вулицею Макіївки у східному напрямку. Фото зроблене за 5 годин до авіакатастрофи.

Дві правди, одна істина: порівняльний аналіз звітів РБ Нідерландів і концерну «Алмаз-Антей» по MH17Через півтора року після авіакатастрофи малайзійського «Боїнга» над Донецькою областю нарешті стали з'являтися нові подробиці авіакатастрофи. І хоча ясності в те, хто ж насправді винен у трагедії, вони не внесли, впадає в око затяте прагнення росіян довести свою непричетність.

У Stratfor наголошують, що дане фото не є прямим доказом збиття лайнера сепаратистами, однак воно добре вкладається в наявний масив даних про пересування ракетної установки від російського кордону до міста Сніжне, звідки й була запущена смертоносна ракета.

Як відомо, днями група розслідувачів Bellingcat опублікувала відео, на якому видно, як вантажівка з білою кабіною вивозить із Макіївки агрегат, схожий на установку «Бук».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: