РФ виступає за обмін полоненими у форматі «всіх на всіх»

Читать на русском
За результатами переговорів глав МЗС нормандської четвірки міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров укотре заявив про прихильність його країни Мінським домовленостям.

Росія віддана домовленостям, досягнутих у ході «Мінська-2» в питанні обміну полоненими в конфлікті на Донбасі.

Про це за результатами переговорів глав МЗС «нормандської четвірки» в Берліні розповів міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Геращенко нагадала Європі про кількість українців, які перебувають у російському полоніЗа словами Ірини Геращенко, на сьогоднішній день у Росії перебувають 12 українських політв'язнів.

«Говорили й про проблему обміну полоненими. Принцип «всіх на всіх» закріплений у Мінських домовленостях. Ми йому прихильні», – зазначив Лавров.

При цьому глава російського МЗС зазначив, що вирішувати питання доводиться «в досить емоційно напруженій ситуації».

Нагадаємо, під час останньої зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську не вдалося досягти домовленості про обмін полоненими.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: