Росія пригнала до Донецька ешелон з озброєнням

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало прибуття в Донецьк російських танків.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало прибуття в Донецьк російських танків, «Градів», палива і особового складу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Повідомляється про прибуття в Харцизьк з території Росії залізничного ешелону з трьома танками, восьми БМП, двома «Градами» і шістьома вантажівками з особовим складом. Пізніше цю техніку перемістили в Донецьк.

Ватажки бойовиків планують застосувати проти сил АТО ударні БПЛА – розвідкаВатажки бойовиків так званий республік планують використовувати ударні БПЛА для ураження українських об'єктів.

«Підтверджено перебування в складі 100 окремого мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК підрозділи військовослужбовців ЗС РФ, чеченців за національністю», - також зазначили в ГУР.

Згідно з повідомленням розвідників, українська сторона продовжує надавати інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм і 122-мм РСЗВ «Град» в районах Лозового, Горлівки, Молодіжного та Донецька.

Нагадаємо, ватажки бойовиків так званих республік планують використовувати ударні безпілотні літальні апарати для знищення українських об'єктів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: