Білоцерковець відповів на петицію про штрафи за не прибирання собачих відходів

Читать на русском
Нардеп БПП Дмитро Білоцерковець заявив, що розглядати питання штрафів за не прибирання собачих відходів потрібно комплексно.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Білоцерковець заявив, що розглядати питання штрафів за не прибирання собачих відходів потрібно комплексно.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Звернув увагу, як багато голосів зібрала петиція про обов'язкову систему штрафів за не прибирання собачих відходів за своїм домашнім улюбленцем (більше 11 тисяч). Тепер давайте обговоримо, як реалізувати її в життя», – сказав нардеп.

За його словами, займатися питанням запровадження відповідних штрафів не в компетенції Київської міської ради. Білоцерковець також додав, що крім штрафів за не прибирання собачих відходів потрібно розглядати й інші.

«Вважаю, що так само в комплексі потрібно розглядати можливість стягування штрафів за кинутий недопалок або сміття - це все одна проблема, а саме - відсутність відповідальності за порушення», – зазначив політик.

Білоцерковець заявив, що потрібно для початку визначити наступне: хто буде стягувати відповідні штрафи, внести зміни до адміністративного кодексу (для надання відповідних повноважень) і надати повноваження містах визначати суму штрафів. Втім, на переконання самого нардепа, стягувати штрафи повинні співробітники патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: