Нардеп Юрчишин не виконав передвиборчу обіцянку

Читать на русском
Нардеп від БПП Петро Юрчишин не виконав власну передвиборчу обіцянку, згідно з якою він обіцяв запровадити узгодження з громадою кандидатур на керівні посади.
Петро Юрчишин

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Петро Юрчишин не виконав власну передвиборчу обіцянку, згідно з якою він обіцяв запровадити узгодження з громадою кандидатур на керівні посади.

Відповідну обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало ще восени 2014 року.

Станом на 6 травня 2016 року в апараті Верховної Ради Петром Юрчишиним не було зареєстровано жодної законодавчої ініціативи про запровадження механізму узгодження з громадою кандидатур на керівні посади на місцях.

Таким чином, нардеп не виконав власну обіцянку.

Петро ЮрчишинНародний депутат України
Юрчишин пообіцяв запровадити законопроект про погодження з громадою кандидатур на керівні посадиСказано 20 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, на позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат у нардепи за одномандатним виборчим округом №13 Петро Юрчишин у своїй передвиборчій програмі пообіцяв запровадити законопроект про погодження з громадою кандидатур на керівні посади.

Зазначимо, що це перша обіцянка, яку не виконав Юрчишин. Всього «Слово і Діло» зафіксувало в нардепа 9 обіцянок, з яких 7 перебувають у процесі виконання, а ще одна – є виконаною. Рейтинг відповідальності нардепа від «БПП» складає 11%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: