Дубневич не спромігся розробити процедуру відкликання нардепів

Читать на русском
Обіцянка Дубневича про початок ініціювання процедури відкликання депутатів була внесена до бази даних Слова і Діла 27 вересня 2014 року.
народний депутат Ярослав Дубневич

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ярослав Дубневич не виконав свою обіцянку щодо ініціювання законопроектів про відкликання народних депутатів України.

Під час парламентських перегонів 2014 року кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №120 Ярослав Дубневич дав обіцянку внести зміни до законів України «Про статус народного депутата України» та «Про статус депутатів місцевих рад».

Цю обіцянку політика «Слово і Діло» зафіксувало 27 вересня 2014 року.

Але станом на 5 травня 2016 року народним депутатом Ярославом Дубневичем не було ініційовано жодного законопроекту про відкликання народних депутатів України.

Ярослав ДубневичНародний депутат України
Дубневич докладе всіх зусиль для ухвалення законопроектів щодо відкликання депутатівСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ярослав Дубневич дав 25 обіцянок, з яких виконав 9. Коефіцієнт його ефективності – 36%. Із повним переліком обіцянок нардепа можна ознайомитися за посиланням. Порівняти ефективність його роботи з іншими народними обранцями можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: