Бойовики підсилюють артилерією ділянки фронту під Донецьком

Читать на русском
У районі Ясинуватої зафіксовані позиції батареї 122-міліметрових гармат Д-30А на східній околиці.
зруйнована МТ-12 «Рапіра»

Бойовики терористичної організації «ДНР» перекидають на передову в райони Донецького аеропорту та шахти «Трудовська» протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра».

Про це пише координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«У район Донецького аеропорту й шахти «Трудовська» бойовики перекинули протитанкові гармати МТ-12 «Рапіра» загальною кількістю 8 одиниць», – повідомив Тимчук.

За його словами, для транспортування використовувалися тягачі «Урал» і МТ-ЛБ.

Бойовики також підсилюють артилерією фронт на півночі від Донецька. «В районі Ясинуватої зафіксовані позиції батареї 122-мм гармат Д-30А, позиції – на східній околиці населеного пункту», – пише Тимчук.

Вибори в «ДНР/ЛНР»: як нами маніпулюють? Думка експертаПолітичний експерт прокоментував інформацію від МЗС України про те, що Україна готова в короткі терміни розробити законопроект, який дозволить влітку провести вибори на Донбасі.

На цій станції також зафіксували розвантаження 4 одиниць МТ-ЛБ із ПТРК «Штурм-С» і трьох танків.

На південь від села Яковлівка розвідка зафіксувала батарею 152-мм САУ 2С3 «Акація» кількістю 6 одиниць.

Як повідомлялося раніше, бойовики збільшили кількість обстрілів. За минулу добу вони обстріляли позиції українських військових 13 разів зі стрілецької зброї та гранатометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: