Карта АТО: ситуація на сході України станом на 26 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 26 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82 міліметри вели вогонь в напрямку сил АТО біля Авдіївки, Водяного, Тарамчука, Новотошківського, Красногорівки та Новомихайлівки, а з 120 – в районі Новотроїцького.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції українських військових поблизу Новозванівки, Зайцевого, Широкіного, Щастя, Попасної, Станиці Луганської та Мар'їнці, де ворог найбільше разів відкривав вогонь.

Загалом, протягом минулої доби бойовики 42 рази відкривали вогонь по українських позиціях. Водночас, Збройні сили України змушені були 13 разів відкривати вогонь у відповідь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: