Велика безвідповідальність: як виконує свої обіцянки Валерій Карпунцов?

Читать на русском
Обраний сьогодні народним депутатом України VIII скликання Валерій Карпунцов раніше вже обирався до парламенту – в VII скликання.
Валерій Карпунцов

Сьогодні Центрвиборчком заявив про отримання мандатів народних депутатів України Валерієм Карпунцовим, Олегом Велікіним, Максимом Саврасовим, Ярославом Єдаковим і Хвичією Мепарішвілі. «Слово і Діло» зафіксувало обіцянки лише одного нового нардепа – Карпунцова. Ми вирішили проаналізувати його відповідальність.

Валерій Карпунцов був народним депутатом України ще в VII скликанні. Саме тоді він і роздав свої обіцянки, яких зафіксовано аж чотири.

75% або три з них Карпунцов провалив.

Це обіцянка про те, що в парламентській фракції «УДАРу» не буде «тушок», обіцянка скасувати незаконне будівництво багатоповерхівки на вулиці Ревуцького, 7-В, а також обіцянка про те, що чисельність фракції «УДАРу» у Верховній Раді буде набагато більшою, ніж 40 депутатів.

Виконав Карпунцов лише одну свою обіцянку – 30 травня 2013 року він запевнив, що три опозиційні партії будуть разом усіма можливими конституційними методами домагатися проведення виборів у Києві найближчим часом.

Рейтинг відповідальності народного депутата склав 25%. Залишається лише сподіватися, що в VIII скликанні Карпунцов буде відповідальніше ставитися до своїх обов'язків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: