Штаб АТО: кількість обстрілів бойовиками рекордно зросла

Читать на русском
Проросійські бандформування рекордною кількістю обстріляли позиції сил українських військових на Донбасі.

Бойовики самопроголошених республік 104 рази обстріляли позиції Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штаб АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися. Російсько-терористичні бандформування стали ще активнішими як удень, так і вночі. Впродовж минулої доби вони 104 рази порушували режим тиші, що на 20% більше за попередню», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти 21 раз із мінометів різного калібру вели вогонь у напрямку Зайцевого, Опитного, шахти «Бутівка», Ленінського, Станиці Луганської, Новотроїцького та Авдіївки.

«Зокрема, по захисниках промислової зони, крім цієї зброї, ворог 30 разів використовував решту свого арсеналу. В напрямку Новотроїцького та Луганського бойовики застосували проти українських військ вогонь БМП, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю», – наголошують українські військові.

Крім того, проросійські сепаратисти продовжують використовувати проти українських військових заборонену Мінськими домовленостями ствольну артилерію. Так, з артилерії були обстріляні позиції ЗСУ в Богданівці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: