Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 15 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики 21 раз з мінометів різного калібру вели вогонь в напрямку населених пунктів Зайцеве, Опитне, шахта Бутівка, Ленінське, Станиця Луганська, Новотроїцьке та Авдіївка. Окрім цієї зброї, ворог 30 разів використовував решту свого арсеналу проти українських військових в промисловій зоні, що в Авдіївці.

Також, незаконні збройні формування з БМП, гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї вели вогонь в напрямку Новотроїцького та Луганського, а поблизу позицій сил АТО в Богданівці відбувся вогневий наліт зі ствольної артилерії.

Крім того, сепаратисти з мінометів калібру 120 мм, бойових машин піхоти та стрілецької зброї обстріляли українських військових у Новотроїцькому.

Загалом, протягом минулої доби проросійські угрупування 104 рази порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: