У Німеччині відреагували на призначення Гройсмана прем'єром

Читать на русском
Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр сподівається, що призначення Володимира Гройсмана прем'єр-міністром України пришвидшить проведення реформ.

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр сподівається, що призначення Володимира Гройсмана прем'єр-міністром України пришвидшить проведення реформ.

Про це йдеться в офіційній заяві на сайті МЗС Німеччини, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

За словами Штайнмаєра, новий уряд має покласти край політичній кризі та продовжити йти шляхом реформ.

«Це можливість покласти край періоду політичної невизначеності в Києві. Тепер потрібне негайне проведення реформ. Україна не може більше витрачати час», – зазначив він.

Штайнмаєр також наголосив, що новопризначений прем'єр та Кабінет міністрів мають не лише боротися з корупцією, а й не забувати про Мінські домовленості.

Гройсман представив новий Кабмін, депутати підтрималиНовий глава уряду Володимир Гройсман представив народним депутатам свою команду міністрів.

«Ми очікуємо, що новий уряд у Києві демонструватиме чітку прихильність виконанню Мінських угод», – додав глава німецького МЗС.

Нагадаємо, сьогодні, 14 квітня, Верховна Рада звільнила з посади прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та призначила головою уряду Володимира Гройсмана. Крім того, депутати підтримали внесений новопризначеним прем'єром склад уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: