Мінекономіки заборонили найближчим часом обирати керівника «Центренерго»

Читать на русском

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення заблокувати конкурсний відбір на посаду керівника Центренерго.

Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов фізичної особи щодо порушення законодавства при проведенні конкурсного відбору на посаду керівника ПАТ «Центренерго».

Про це повідомляє «Слово і Діло» із посиланням на «Апостроф».

Відповідно до ухвали суду, комісії при комітеті з призначення керівників особливо важливих підприємств з проведення конкурсного відбору на посаду керівника ПАТ «Центренерго» та Міністерству економічного розвитку й торгівлі заборонено вчиняти будь-які дії щодо проведення конкурсного відбору до розгляду справи по суті.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що керівники всіх державних компаній призначатимуться тільки на відкритому конкурсіСказано 30 березня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

ПАТ «Центренерго» – енергогенеруюча компанія, яка відіграє суттєву роль у підтримці та регулюванні енергобалансу України. До складу товариства входять три теплові електростанції – Трипільська, Вуглегірська, Зміївська ТЕС і ремонтне підприємство «Ременерго», розташовані в Київській, Донецькій і Харківській областях.

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що у складі комісії при комітеті з призначення керівників особливо важливих підприємств із проведення конкурсного відбору на посаду керівника ПАТ «Центренерго» немає жодного фахівця в галузі теплоенергетики, а відбір членів Комісії був непублічним.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: