Романюк не зміг зробити з Луцька інтелектуальне місто

Читать на русском
Станом на 1 квітня 2016 року була розроблена лише проектно-кошторисна документація. В бюджеті Луцька на 2016 рік передбачено 2 млн грн для покриття витрат лише на коректуру документації в зв'язку зі змінами в законодавстві.
Мер Луцька Микола Романюк

Мер Луцька Микола Романюк не виконав свою обіцянку щодо реалізації проекту «Інтелектуальне місто», в рамках якого пропонувалося устаткувати обласний центр автоматизованою системою безпеки громадського простору, міського транспорту та позиціонування на місцевості.

Романюк пообіцяв Луцьку реалізацію проекту «Інтелектуальне місто» минулого року. Цю обіцянку міського голови «Слово і Діло» зафіксувало 16 лютого 2015 року.

В рамках проекту планувалося будівництво оптоволоконної мережі з впровадженням системи вуличного відеоспостереження, автоматизації системи управління громадським транспортом і створення платформи для геоінформаційних систем.

Станом на 1 квітня 2016 року була розроблена лише проектно-кошторисна документація, згідно з якою загальна вартість будівництва становить 11 млн 828 тис. 408 грн. До цієї суми входять будівельні роботи – 4 млн 890 тис. 509 грн, обладнання – 2 млн 882 тис. 927 грн та інші витрати – 4 млн 54 тис. 972 грн.

У бюджеті Луцька на 2016 рік передбачено 2 млн грн для покриття витрат лише на коректуру документації в зв'язку зі змінами до законодавства.

«Слово і Діло» зафіксувало 354 обіцянок мера Луцьк а Миколи Романюка, з яких 165 (47%) є виконаними, а 139 (39%) – не виконано. З повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися за посиланням. Порівняти ефективність роботи Романюка з його колегами з інших обласних центрів можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: