Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 7 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики із озброєння БМП обстріляли українські позиції поблизу Луганського. Також, 11 разів сепаратисти з мінометів різного калібру обстріляли сили АТО біля Авдіївки та по одному – в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого.

Крім того, ворожі снайпери та найманці з стрілецької зброї обстрілювали позиції в Пісках та Світлодарському.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування 6 разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї позиції ЗСУ поблизу Мар’їнки. А в районах оборони українських підрозділів у Широкіно та Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганському напрямку бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети по позиціях сил АТО в районі Новозванівки.

Загалом, протягом минулої доби проросійські угрупування 67 разів порушували режим припинення вогню.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: