У Києві намагалися пробратися штурмом до відділу поліції

Читать на русском
Група киян вночі намагалася визволити свого товариша з відділення управління поліції в одному зі столичних районів.

Вночі в Києві група невідомих намагалася пробратися до управління поліції Солом'янського району та визволити товариша.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

За словами правоохоронців, уночі вони зупинили водія автомобіля, який порушив правила дорожнього руху. Водій поводив себе себе агресивно та некоректно й через це був затриманий поліцейськими.

Затриманого доправили до Солом'янського управління поліції Києва.

«Близько 15-20 осіб, які називалися представниками громадської організації, прибули до Солом'янського управління, поводили себе агресивно, намагалися проникнути всередину, виламати двері та визволити свого товариша. Правоохоронці змушені були викликати спеціальні підрозділи для стабілізації ситуації», – йдеться в повідомленні.

Як стверджують у поліції, двоє з цієї групи таки потрапили до відділення, завдавши тілесних ушкоджень правоохоронцю.

В Києві спіймали нечистого на руку патрульного поліцейськогоОдного з командирів роти патрульної поліції Києва підозрюють у незаконному заволодінні на місці злочину коштів у валюті.

«На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь Національної поліції в місті Києві, керівництво. З'ясовуються всі обставини та причини події. Двоє осіб, які поводили себе найбільш агресивно, затримані», – заявляють у поліції.

О 10 ранку всі затримані були відпущені, їхні дані встановлені. Відпущеним інкримінують частину 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Згідно КК, винним загрожує обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі на той самий термін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: