Активісти заблокували трасу «Одеса-Київ» на підтримку Сакварелідзе

Читать на русском
Близько 150 людей вишикувалися в ланцюг на пішохідному переході на проїжджій частині траси Одеса-Київ, їхня акція має безстроковий характер.
Активісти перекрили трасу "Одеса-Київ"

Близько 150 небайдужих громадян протестують проти призначення Миколи Стоянова прокурором Одеської області, перекривши трасу «Одеса-Київ».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Повідомляється, що 150 людей вишикувалися в ланцюг на пішохідному переході на проїжджій частині траси «Одеса-Київ», протестуючи таким чином проти призначення Миколи Стоянова прокурором Одеської області замість звільненого з неї Давида Сакварелідзе.

Як заявляють учасники протесту, їхня акція має безстроковий характер.

Нагадаємо, що 30 березня на посаду прокурора Одеської області призначений Микола Стоянов.

Як виконує свої обіцянки заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе?Як заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе виконує свої публічні обіцянки?

Як повідомлялося раніше, Президент України Петро Порошенко буде говорити з новим генпрокурором про повернення Давида Сакварелідзе на посаду.

Також обов'язки генерального прокурора України до призначення парламентом нового керівника ГПУ буде виконувати заступник Віктора Шокіна Юрій Севрук, який свого часу почав розслідування проти Сакварелідзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: