Обіцяне Івахівим розширення прав фермерів Рада проголосувала без нього

Читать на русском
Народний депутат Степан Івахів не голосував під час ухвалення Верховною Радою законопроекту №1599 про стимулювання розвитку сімейних господарств.
Степан ІвахІвФото: p-p.com.ua

Народний депутат, член депутатської групи «Воля народу» Степан Івахів не голосував за ухвалення Верховною Радою законопроекту №1599 «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств», який депутати сьогодні ухвалили в другому читанні та в цілому.

Між тим, Івахів був одним із кандидатів, що задекларував у своїй передвиборчій програмі створення законодавчих умов для ефективного розвитку родинних фермерських господарств – відповідну обіцянку «Слово і Діло» зареєструвало напередодні парламентських виборів 2014 року.

До слова, нардеп справді був серед ініціаторів подібного законопроекту – №1699 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільгоспвиробників».

Однак коли справа дійшла до голосування за інший законопроект, що передбачає підтримку родинного фермерства, – №1599, народний обранець вирішальне голосування за нього проігнорував.

В цілому Степан Івахів виконав лише 5 обіцянок із 36, зареєстрованих «Словом і Ділом». Дізнатися, як дотримують свого слова інші нардепи українського парламенту, можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: