У «Народному фронті» назвали нові умови відставки Яценюка

Читать на русском
У фракції Народного фронту придумали ще одну умову для звільнення чинного прем'єр-міністра Яценюка.

Народний депутат від фракції «Народного фронту» Вікторія Сюмар заявила, що умовою відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка є зібрані 226 підписів депутатів парламенту.

Про це вона написала вчора, 28 березня, на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Сюмар, таке рішення було ухвалено фракцією після довгих дискусій.

«Ми готові поставити підписи під коаліційною угодою з кандидатурою прем'єр-міністра від «Блоку Петра Порошенка» після зборів 226 або більше депутатів коаліції, що необхідно для узгодження ключових позицій коаліційної угоди та програми дій нового уряду», – заявила нардеп.

Оприлюднено повний список кандидатів у міністри уряду ГройсманаОприлюднений список можливих претендентів на посади міністрів у новому уряді Володимира Гройсмана.

Як стверджує Сюмар, що 226 підписів це щонайменше три фракції, які повинні взяти на себе відповідальність за майбутній уряд. Вона нагадала, що подібна ситуація урядової кризи була й у 2005 році після Помаранчевої революції.

«Тоді ціна, яку було заплачено за довіру людей, була меншою, а запаси міцності – незрівнянно більшими... Якось варто би про це не забувати за політичними заявами та пристрастями», – наголосила політик.

Нагадаємо, раніше у фракції «БПП» таки домовилися підтримати кандидатуру голови Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: