«БПП» визначився з подальшою долею Шокіна

Читать на русском
Народні депутати від фракції БПП Мустафа Найєм і Володимир Ар'єв заявили, що їхня партія проголосує за відставку Шокіна.
Віктор Шокін

Народні депутати від фракції «Блоку Петра Порошенка» заявили, що їхня фракція прийняла рішення голосувати за відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Як передає «Слово і Діло», про це на своїх сторінках в Facebook написали нардепи Мустафа Найєм і Володимир Ар'єв.

За словами Ар'єва, фракція прийняла рішення голосувати за відставку генерального прокурора. «Голосування «за» визначено обов'язковим», – зазначив Ар'єв.

Мустафа Найєм своєю чергою зазначив, що «БПП» прийняла рішення голосувати за відставку Шокіна не одноголосно.

Сподіваємося, що у вівторок все-таки Шокіна буде знято – нардеп від «БПП»«Блок Петра Порошенка» повідомив, коли варто очікувати відставки Генпрокурора Віктор Шокіна та спростував можливе призначення Юрія Луценка на цю посаду.

«Фракція «БПП» прийняла рішення завтра проголосувати за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна. Щоправда, не одноголосно: семеро членів фракції утрималися», – написав Найєм вчора ввечері.

Нагадаємо, вчора голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що у вівторок, 29 березня, депутати розглянуть відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: