Сакварелідзе прокоментував заяви прокурора Куценка

Читать на русском
Заступник Віктора Шокіна прокоментував заяву Куценка про не звільнення співробітників Генінспекціі.

Заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявив, що прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко виконує доручення Віктора Шокіна.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Дивився медіа-реакцію Шокіна, яку вже як зазвичай озвучував його особистий «спікер». Куценко ще раз підтверджує, що всі наші хлопці зараз поза штатом. Людською мовою це означає, що робота фактично паралізована», – заявив Сакварелідзе.

Сакварелідзе назвав прізвища нардепів, які хочуть його звільнитиНародні депутати з Одеської області підтримали звернення керівників територіальних прокуратур про звільнення Давида Сакварелідзе

За його словами, чинний генпрокурор йому особисто обіцяв повернути співробітників Генінспекціі назад в штат. Сакварелідзе нагадав, що пару днів тому працівників департаменту сповістили про звільнення.

«Тобто ми маємо таку ситуацію: були люди, які чесно працювали, не побоялися братися за корупціонерів всіх мастей, включаючи близьких до керівництва ГПУ, і в результаті - поплатилися за це, ставши об'єктом помсти Шокіна і його команди», – пояснив заступник генпрокурора.

Сакварелідзе звернувся до Шокіна з вимогою стримати своє слово і повернути працівників Генінспекціі назад до штату.

Нагадаємо, сьогодні прокурор ГПУ Владислав Куценко заявив, що ніхто працівників Генінспекціі з їх посад не звільняв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: