Лещенко розповів, кого Банкова планує призначити генпрокурором

Читать на русском
За словами Лещенка, Банкова хоче призначити на місце Віктора Шокіна одного з його заступників.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що Адміністрація Президента планує призначити очільником Генеральної прокуратури заступника генпрокурора Юрія Столярчука.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Лещенка, Президент України Петро Порошенко спеціально не вносить нову кандидатуру на посаду генпрокурора.

«Порошенко продовжує мовчати щодо того, кого буде внесено на посаду генпрокурора. Знову всіх збираються поставити перед фактом та змусити голосувати за це призначення в пакеті з дерибаном політичних посад в уряді», – вважає нардеп.

Наступник Шокіна: які виклики чекають на нового генпрокурора?«Слово і Діло» спробувало розібратися, що відбувається за кулісами відставки Віктора Шокіна та хто може обійняти посаду генерального прокурора України.

Як стверджує політик, в АП вирішили зробити генпрокурором заступника Віктора Шокіна Юрія Столярчука. Лещенко заявив, що «піарники» Банкової вже почали роботу в цьому напрямку.

«Піарники Банкової вже почали вкидати меседжі в пресу. Ключова теза – саме Столярчук розслідував справу Гонгадзе. Оскільки похорон Гонгадзе сколихнув країну, то цей факт на повну використовують для розкрутки Столярчука», – сказав він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: