На упізнання всіх жертв Боїнга FlyDubai піде до двох тижнів

Читать на русском
Ростовські судмедексперти сьогодні, 20 березня, почали роботу з ідентифікації останків загиблих в результаті краху дубайського авіалайнера.

Міністр транспорту Російської Федерації Максим Соколов заявив, що впізнання всіх жертв краху авіалайнера Боїнг FlyDubai триватиме близько двох тижнів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Росія».

«Роботи по ідентифікації триватимуть не більше двох тижнів», — уточнив Соколов.

За його словами, в даний момент ведеться робота з 70 родичами загиблих в авіакатастрофі. Соколов додав, що частина з них вже прибула в Ростов-на-Дону і готова надати зразки необхідні для ідентифікації загиблих.

Клімкін і Лавров висловили один одному співчуття у зв'язку з катастрофою «Боїнга» в РостовіПід час телефонної розмови глави МЗС України та Росії висловили один одному співчуття у зв'язку із загибеллю громадян України та Росії в катастрофі пасажирського літака Boeing 737-800 у Ростові-на-Дону (РФ).

Також, російський чиновник повідомив, що бортові самописці дубайського «Боїнга» доставлені на розшифровку до Москви. А на місці катастрофи літака зараз знаходяться представники Слідчого комітету і Міждержавного авіаційного комітету.

Нагадаємо, в ніч на 19 березня «Боїнг 737-800» авіакомпанії FlyDubai, який виконував рейс з Дубая в Ростов-на-Дону, розбився при повторному заході на посадку. Загинули всі, хто знаходився на борту 62 людини - 55 пасажирів і 7 членів екіпажу. Серед пасажирів також було 8 громадян України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: