Замах на життя Вікторії Войціцької: версії

Читать на русском

Одна з версій замаху на життя Вікторії Войціцької – спроба залякати народного депутата та змусити її відмовитися від планів щодо роботи у Верховній Раді.
Вікторія Войціцька

Спроба підпалу будинку, в якому живе народний депутат від фракції «Самопомочі» Вікторія Войціцька, пов'язана з її депутатською діяльністю, а саме – з боротьбою з корупцією у сфері енергетики.

Таку заяву зробила прес-служба партії «Самопоміч», повідомляє «Слово і Діло».

«Самопоміч» пов'язує ранковий замах на життя нардепа зі вчорашнім засіданням комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, секретарем якого є Войціцька. Під час засідання комітету народний депутат зупинила чергову схему пов'язану з «Укргазвидобуванням», стверджують у «Самопомочі».

На думку колеги Войціцької й радника глави МВС Антона Геращенка, метою зловмисників було залякати народного депутата та змусити її таким чином відмовитися від планів щодо роботи у Верховній Раді.

За фактом спроби підпалу будинку Войціцької поліція порушила кримінальне провадження. Також, відповідно до заяви депутата, їй буде виділена державна охорона.

Свою підтримку Войціцькій висловили народні депутати Ігор Луценко, Наталія Веселова, Мустафа Найєм і спікер парламенту Володимир Гройсман.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: