Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжують обстрілювати українські позиції.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики 9 разів обстрілювали з мінометів позиції сил АТО поблизу Адвіївки, а ще 4 рази з потужної артилерії калібром 122 мм, випустивши при цьому 18 снарядів.

Також, сепаратисти вели вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм по українських укріпленнях неподалік Зайцевого, а в районі Троїцького та Майорська – з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Крім того, незаконні збройні формування із гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу Новгородського, Пісків, Опитного та Невельського.

На Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли сили АТО в районі Старогнатівки та Новотроїцького, а поблизу Мар’їнки ще і з ЗУ-23.

На Луганському напрямку сепаратисти з міномету 82 калібру обстріляли укріплення ЗСУ під Новотошківським.

Загалом, зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: