Сьогодні вже немає проблем з відшкодуванням ПДВ – Насіров

Читать на русском
Насіров заявив, що зафіксовано зростання середньомісячного збору ПДВ, який з початку року становить більше 11 млрд гривень.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що на сьогодні проблем з регулярним відшкодуванням ПДВ не існує.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

За його словами, з початку роки зафіксовано зростання середньомісячного збору ПДВ, сума якого склала 11,5 мільярдів гривень.

«На сьогодні вже немає проблем з відшкодуванням – кошти повертаються вчасно у встановлені законодавством терміни», – повідомив Насіров.

Він також заявив, що ДФС продовжує перевиконання плану з надходжень до державного бюджету. Як стверджує Насіров, у лютому досягнуто перевиконання плану на 12,3%, що дозволило бюджету отримати додатково 4,1 млрд. гривень.

У ДФС розповіли, скільки грошей було направлено на розвиток інфраструктуриУ ДФС розповіли, що майже 1 млн гривень був направлений на розвиток регіональної інфраструктури.

Крім того, ДФС визначило чотири основних блоки завдань за її функціональними напрямами: відповідність діяльності нормативним та корпоративним стандартам, сервісність, оновлення офісу великих платників податків та операційний напрямок. За словами Насірова, у рамках першого блоку пріоритетом визначено адміністрування податків та зборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: