Рівняння на Ляшка: популізм і безвідповідальність Лозового

Читать на русском
Слово і Діло зафіксувало 33 обіцянки нардепа від Радикальної партії Ляшка Андрія Лозового.
Андрій Лозовий

Сьогодні, 10 березня, нардеп від фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий зганьбився, видавши нібито інсайд про розподіл посад у майбутньому Кабміні. Пізніше Мустафа Найєм публічно спростував заяву Лозового про таємну нічну угоду про відставку Яценюка та призначення Гройсмана новим прем'єром.

Це не перший випадок, коли слова Лозового розходяться з його діями. У Лозового лише 3 виконаних обіцянки з 33, зафіксованих аналітиками «Слова і Діла».

За свою депутатську каденцію Лозовому вдалося запам'ятатися своїми унікальними обіцянками.

Так, Лозовий пообіцяв зірвати погони з начальника Чернігівської обласної міліції Антона Шевцова. Однак Шевцов з лютого цього року очолює ГУ Нацполіції у Вінницькій області. І погони з нього ніхто не зривав.

Всього у Лозового 12 невиконаних обіцянок із 33.

Щодо виконаних обіцянок, то рейтинг відповідальності Лозового становить всього 9%.

Більше половини обіцянок нардепа зараз перебувають у процесі виконання й у підсумку можуть бути як виконаними, так і проваленими. Серед них багато відвертого популізму.

Наприклад, обіцянки домогтися анулювання всіх боргів перед Росією, списання 75% зовнішніх боргових зобов'язань, «знесення» режиму Порошенка. І останнє, наше улюблене – переламати ноги всім нардепам-радикалам, які залишать коаліцію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: