«Весна переможе»: як українські політики вітали жінок з 8 березня

Читать на русском

Сьогодні Україна відзначає Міжнародний жіночий день. Для святкування 8 березня ООН запропонувала тему: «Планета 50-50 до 2030 року: ми виступаємо за гендерну рівність».

«Давайте ж поставимо надійне фінансування, сміливу пропаганду і непохитну політичну волю на службу ідеям досягнення гендерної рівності в усьому світі. Кращого інвестування у наше спільне майбутнє просто не може бути», – переконаний генеральний секретар ООН Пан Гі Мун.

Українські чоловіки-політики з самого ранку змагаються в соцмережах на предмет оригінальності поздоровлень. Наприклад, «радикали» Олег Ляшко та Ігор Мосійчук вирушили в Дарницький район Києва, де просто на вулиці роздали жінкам квіти.

Нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко провів аналогічну акцію, але не в Києві, а в Кривому Розі, мером якого він планує стати.

Одними з перших з 8 березня жінок привітали Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Дорогі українки! Дякуємо, що ви у нас є!Петро Порошенко

Також з теплими словами на адресу українок звернулися заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, мер Дніпропетровська Борис Філатов, нардеп від «Народного фронту» Дмитро Тимчук, спікер Верховної Ради Володимир Гройсман та начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: