Кабмін оголосив конкурс на посаду уповноваженого з питань сім'ї

Читать на русском
Після скандалу з призначенням гомофоба Адріана Буковинського уповноваженого з питань сім'ї Кабмін вирішив оголосити відкритий конкурс на цю посаду

Нового урядового уповноваженого з питань сім'ї виберуть на відкритому конкурсі із залученням вчених, представників громадських правозахисних і релігійних організацій, а також представників профільних міністерств і відомств.

Таке доручення дав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, заявила міністр Кабміну Ганна Онищенко, передає «Слово і Діло».

«Відповідне рішення буде винесено на найближче засідання Кабінету міністрів України», – уточнила Онищенко.

Президент всеукраїнського благодійного фонду «Сім'я» Адріан Буковинський, якого 24 лютого уряд призначив своїм уповноваженим з питань сім'ї та сімейних цінностей, ще не вступив на посаду. На даний момент щодо Буковинського проводиться спецперевірка.

Після скандалу з призначенням гомофоба Адріана Буковинського уповноваженого з питань сім'ї Кабмін вирішив оголосити відкритий конкурс на цю посаду
Адріан Буковинський

Нагадаємо, два роки тому під час прес-конференції «Саміт Україна – ЄС: чи є шляхи зближення з Європою без пропаганди гомосексуалізму в Україні», Буковинський фактично порівняв людей з нетрадиційною орієнтацією з некро- і зоофілами.

«Суспільству нав'язують антинорми, нас готують до їх прийняття. Очікується, що суспільство змінить свій погляд на ці питання. Зараз, на даному етапі, ми дискутуємо про права геїв і лесбіянок. Але потрібно говорити і про інші персонажі гендерного спектру – педофілів, некрофілів, зоофілів і т.д. Це все ланки одного ланцюга... Суспільство одностатевих пар. Яке його майбутнє? Відповідь очевидна! Гей-культура призводить до знищення світу», – сказав тоді він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: