Криворізька «Самопоміч» висунула Семенченка кандидатом у мери

Читать на русском
Криворізька міська організація партії Самопоміч з другого разу проголосувала за кандидатуру Семена Семенченка.

Криворізький міський осередок партії «Самопоміч» підтримав висунення кандидатом у мери міста народного депутата Семена Семенченка.

Таке рішення було прийнято на з'їзді організації, який пройшов цієї неділі, 28 лютого, пише «Слово і Діло» з посиланням на «ОПОРА».

Провальне рішення «Самопомочі»: реакція експертів на висунення Семенченка в мериПолітолог проаналізував рішення «Самопомочі» висунути кандидатом в мери Кривого Рогу Семена Семенченка.

Варто відзначити, що членам зборів не вдалося узгодити кандидатуру Семенченка з першого разу. Зокрема, Юрій Мілобог, який раніше під час всеукраїнської конференції «Самопомочі» в Харкові особисто запропонував Семенченка кандидатом у мери Кривого Рогу, спершу утримався.

Присутній на з'їзді член міськвиборчкому зазначив, що претендент повинен бути вибраний більшістю голосів. Після обговорення відбулося повторне голосування, двома голосами «за» кандидатура Семена Семенченка була затверджена. За статутом партії остаточне рішення повинна затвердити політрада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: