Рік на посаді: успіхи та провали глави Харківської ОДА Ігоря Райніна

Читать на русском

3 лютого виповнився рік, як Ігор Райнін очолив Харківську область. За підсумками 2015 року довірений йому регіон посів четверте місце серед усіх областей України за соціально-економічним розвитком.

«Слово і Діло» вирішило підбити підсумки роботи Ігоря Райніна на посаді керівника Харківської обласної державної адміністрації.

Відразу варто відзначити, що, згідно з нашими даними, Райнін є лідером за відповідальністю серед усіх українських губернаторів: із 75 його обіцянок лише одна отримала статус «не виконано». Водночас аж 57 ініціатив керівника Харківської ОДА були втілені в життя.

Так, за час його роботи вперше в історії Харківської області були перевиконані всі 34 місцевих бюджети, відновлено будівництво метро та філармонії, відновилося будівництво довгобудів у районах області, зокрема фізкультурно-оздоровчі комплекси у Вовчанському та Первомайському районах.

Також було відремонтовано аварійний міст у Барвінковому, відновити який люди просили близько 15 років (введено в експлуатацію 30 грудня 2015 року), відкрито вісім дитячих садків, закуплено 11 нових шкільних автобусів, 22 автомобілі швидкої допомоги та обладнання для п'яти реанімобілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: