Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 24 лютого 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Бойовики продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО. За минулу добу російські найманці 84 рази обстрілювали укріплення ЗСУ.

На Донецькому напрямку ворог 69 раз обстрілював наші опорні пункти з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Наші укріплення неподалік Авдіївки, Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська та Первомайського а також на шахті Бутівка та позиції Зеніт піддалися обстрілам з мінометів калібру 120 та 82 мм. В Опитному позиції українських військових ворог обстрілював з зенітної установки, а в Красногорівці – з БМП.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем опинились українські бійці на позиціях поблизу Талаківки, Чермалика та Водяного.

З опівночі активний вогонь російських найманців знизився. Зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Опитного з гранатометів та стрілецької зброї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: