Політики та журналісти розкритикували ухвалений закон про е-декларування

Читать на русском
До закону про електронне декларування прямо перед голосуванням внесли кілька суттєвих правок.
Вадим Денисенко

Не встиг вщухнути галас навколо горезвісної правки до Бюджету-2016 про відтермінування е-декларування для чиновників, як виник новий скандал: прямо перед голосуванням за повернення електронного декларування до закону були внесені ще кілька цікавих змін.

Цього разу автором нових правок став нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Вадим Денисенко, пише «Слово і Діло».

До закону про електронне декларування прямо перед голосуванням внесли кілька суттєвих правок.

Громадськість одразу ж відреагувала бурхливою критикою на адресу ухвалених змін. «Порізали нормальний закон під соусом скасування поправки Деркача/Мисика», – переконані активісти.

Колега Денисенка, заступник голови фракції «Самопомочі» й глава комітету з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв назвав це голосування «кроком назад в антикорупційному законодавстві». У зв'язку з цим у парламенті вже готується протест щодо порушення регламенту, уточнив Соболєв.

Про основні зміни, які були внесені перед самим голосуванням за електронне декларування, розповів у себе на сторінці в Facebook журналіст Денис Бігус.

Депутат Вадим Денисенко, який з трибуни зачитав всі вищезгадані поправки до закону, через кілька годин розповів, чому ж так вийшло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: