Куліч так і не домігся зниження цін на залізничні квитки

Читать на русском
Голова Чернігівської облдержадміністрації обіцяв звернутися до АМКУ, щоб Південно-Західна залізниця знизила ціни на залізничні квитки.
Валерій Куліч

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч не виконав свою обіцянку про звернення до Антимонопольного комітету України щодо зниження цін на залізничні квитки Південно-Західною залізницею.

Про це повідомляє «Слово і Діло» на підставі результатів перевірки цієї обіцянки.

7 липня 2015 року голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч повідомив про несанкціоноване підняття Південно-Західною залізницею цін на квитки. Голова ОДА запевнив, що в разі, якщо ПЗЗ не знизить ціни на квитки, обласна влада звернеться до Антимонопольного комітету з проханням перевірити законність підвищення цін.

Однак «Слову і Ділу» стало відомо, що, згідно з листом Чернігівської ОДА від 8 лютого 2016 року, звернення до Антимонопольного комітету України з проханням перевірити законність підвищення цін на квитки ДТГО «Південно-Західна залізниця» Чернігівська обласна державна адміністрація не направляла.

Голова Чернігівської облдержадміністрації обіцяв звернутися до АМКУ, щоб Південно-Західна залізниця знизила ціни на залізничні квитки.
Підтвердження

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: